Met spoed onze hulp nodig? Bel  +31 10 786 8625

MAATWERK
voor internationale handel

Royal Shipper heeft een passie voor import en export en draagt bij aan de een succesvolle realisatie van diverse export uitdagingen. Zoekt u een ervaren handelspartner? Of uw bedrijf nu de intentie heeft om een eenmalige aankoop te doen in het buitenland, of uw producten in een ander land wilt introduceren: Wij dragen bij aan uw internationale succes. 

Welke uitdagingen heeft uw organisatie op het gebied van import en export? Royal Shipper denkt graag met u mee. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

LATEST IMPORT & EXPORT PROJECTS

MEDISCHE APPARATUUR

Royal Shipper voorziet een nieuw ziekenhuis in Babylon van diverse medische apparatuur. Royal Shipper verzorgt zowel het aankooptraject als het transport. 
 

PLANTAARDIGE PRODUCTEN

Royal Shipper is verantwoordelijk voor de inkoop en het transport van een hoogwaardige kwaliteit pistachenoten. Verschillende stakeholders zijn betrokken bij dit project. 

NEDERLANDS VEE

Royal Shipper is ingeschakeld om het inkooptraject en transport van hoogwaardig Nederlands vee te begeleiden. Hierbij zijn 165 koeien van Nederland naar Irak verscheept. 

UW BEZORGSERVICE UITBESTEDEN?

Royal Shipper levert (High priority) pakket- en koeriersdiensten. Meer info

SHIPPING

Wij bieden maatwerk oplossingen voor zowel nationale als internationale zendingen. Royal Shipper neemt uw vrachtzendingen uit handen.

TRUCK RENTAL

Onze Scania’s hebben een capaciteit van 23 ton en beschikken over een oplegger en schuifzuil. U huurt onze vrachtwagen altijd inclusief chauffeur.   

COURIER SERVICES

Royal Shipper levert koeriersdiensten aan diverse bedrijven. Van lokale MKB bedrijven tot internationale organisaties.

CONTACT

    WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?